13.3 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΈβρος: Με τη στήριξη του ΥΕΘΑ Ν. Δένδια ξεκινά το 54ο Πανελλήνιο...

Έβρος: Με τη στήριξη του ΥΕΘΑ Ν. Δένδια ξεκινά το 54ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου

Του Ηλία Προύφα

Με τη στήριξη του ΥΕΘΑ Ν. Δένδια ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, στην Αλεξανδρούπολη, το 54ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου. Μάλιστα εφόσον το πρόγραμμα του το επιτρέψει ο Νίκος Δένδιας, αναμένεται να παρευρεθεί στο συνέδριο, όπου με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής έχει αποφασισθεί να είναι ένας από τους επίσημους προσκεκλημένους για να απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη του 54ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, που για πρώτη φορά γίνεται στον Έβρο.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Βουλής των Ελλήνων και τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Άμυνας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών – Μακεδονίας Θράκης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και το Επιμελητήριο Έβρου.

Στηρίζοντας το έργο των Δημοσιογράφων της επαρχίας ο Νίκος Δένδιας και επικροτώντας την επιλογή της ακριτικής Αλεξανδρούπολης ως τόπο διεξαγωγής, στηρίζει ως ΥΕΘΑ την προσπάθεια όπως και οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης και ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης.

Από την πλευρά του Προέδρου της ΕΣΕΤ, Γιώργου Κουλουρά και της οργανωτικής επιτροπής, προς τιμήν στο έργο των στρατιωτικών στα σύνορα, θα υπάρχει το ερχόμενο Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024, ειδικό φόρουμ με θέμα Ένοπλες Δυνάμεις και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.