13.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΈχασαν τον ύπνο τους με το Δένδια - Επίθεση Μπαχτσελί - Έστειλε Κεφαλογιάννη,...

Έχασαν τον ύπνο τους με το Δένδια – Επίθεση Μπαχτσελί – Έστειλε Κεφαλογιάννη, Κωστίδη ως απάντηση στη Λήμνο ο ΥΕΘΑ

Του Ηλία Προύφα

Έχουν ”τρελαθεί” με τον Δένδια οι Τούρκοι οι οποίοι τον επιτείθενται συστηματικά, όπως ο πρόεδρος του τουρκικού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί που εξαπέλυσε επίθεση με αφορμή την επίσκεψή του στο Καστελόριζο.

Να θυμίσουμε ότι για τον ίδιο λόγο, παρόμοια επίθεση είχε κάνει κατά του Έλληνα υπουργού Άμυνας και ο Ομέρ Τσελίκ.

«Δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή που ο Έλληνας υπουργός Άμυνας ήρθε με στρατιωτική αντιπροσωπεία στο νησί κάτω από τη μύτη μας, στο Καστελόριζο (σ.σ. το οποίο αποκάλεσε Meis, το όνομα που έχει δώσει η Τουρκία), το οποίο έχει αποστρατιωτικοποιημένο καθεστώς, και προκάλεσε ξεδιάντροπα, λαχταρώντας τον βυθό της θάλασσας, όπως οι παππούδες του, και κουνώντας δειλά το δάχτυλο».

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι «η εφαρμογή και η αποκάλυψη παγκόσμιων σεναρίων στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο είναι εφικτές μόνο με την ανικανότητα, την αδράνεια, την πόλωση και την αποδυνάμωση της Τουρκίας».

Η απάντηση του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια ο οποίος έχει τη στήριξη του Ελληνικού λαού στα παραπάνω ήταν να αποστείλει τον ΥΦΕΘΑ Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον ΑΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη στη Λήμνο.

Έχασαν τον ύπνο τους οι Τούρκοι και ο ΥΕΘΑ τους ”τρολλάρει”.