13.3 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΓ'ΣΣ - ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδος: Άνοιξε για τους παραθεριστές - Ο πρώτος...

Γ’ΣΣ – ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδος: Άνοιξε για τους παραθεριστές – Ο πρώτος έλεγχος…

(Φωτό αρχείου)

Του Ηλία Προύφα

Μόνο ικανοποίηση μπορούν να αισθάνονται η διοίκηση τα στελέχη και οι οπλίτες που υπηρετούν στο ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδος Θεσσαλονίκης, το οποίο άνοιξε πριν λίγες ημέρες για τους παραθεριστές, για τα αποτελέσματα αιφνιδιαστικού ελέγχου καθαριότητας στους χώρους του ”χακί” θερέτρου.

Κάτω από ομολογουμένως δύσκολες συνθήκες εργασίας, 365 ημέρες το χρόνο, αφού είναι το μοναδικό ΚΑΑΥ, που η Λέσχη του λειτουργεί και το χειμώνα, λόγω της διαμονής στα οικήματα των σπουδαστών της ΑΔΙΣΠΟ, οι υπηρετούντες στο ΚΑΑΥ, καταβάλουν τεράστιο κόπο για την εξυπηρέτηση των στελεχών και των οικογενειών τους.

Σε αιφνιδιαστικό λοιπόν έλεγχο που έγινε σε μαγειρία και χώρους αναψυχής, διαπιστώθηκε ότι οι κανόνες υγιεινής τηρούνται στο ακέραιο, ενώ τα μαγειρεία ήταν από τα καθαρότερα που έχουν βρεθεί σε ελέγχους.

Όλα αυτά με τον κόπο και τον ιδρώτα στελεχών και οπλιτών, οι οποίοι κάποια στιγμή θα πρέπει να αποδεσμευθούν και οι εκμεταλεύσεις σε εστίαση και ψυχαγωνία είτε να δοθούν με διαγωνισμούς σε ιδιώτες, είτε να προσληφθεί όπως γινόταν παλαιότερα, ειδικά στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, εποχικό προσωπικό από τους τοπικούς δήμους.