13.3 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕν ενεργεία Στρατιωτικοί στηρίζουν την προσπάθεια της ΣΑΑΣ αποφοίτων ΣΜΥ για την...

Εν ενεργεία Στρατιωτικοί στηρίζουν την προσπάθεια της ΣΑΑΣ αποφοίτων ΣΜΥ για την ανέγερση μνημείου υπαξιωματικού

Πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Ένωσής μας στο Στρδο Μακεδονομάχου Νταλίπη την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 24, επίσημη συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Μακεδονίας – Θράκης (Σ.Α.Α.Σ. αποφοίτων Σ.Μ.Υ.) Σχη ε.α. (ΠΖ) Ιτσοδέλη Ευάγγελο.

Την Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Λγος (ΥΠ) Τσιγκρέλης Γεώργιος και ο Α’ Αντιπρόεδρος Σγος (ΤΣΕ) Βούλγαρης Κωνσταντίνος. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα, Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ.) αλλά και η απαξίωση των Παραγωγικών Σχολών με αποτέλεσμα την μεγάλη μείωση των εισακτέων σπουδαστών.

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε πως ο Σ.Α.Α.Σ. θα προχωρήσει σε κατασκευή Ανδριάντα προς τιμήν του <<Μόνιμου Υπαξιωματικού>> που πρόκειται να στηθεί στον αύλειο χώρο του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης. Εκπροσωπώντας την Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. θα ήταν τιμή μας να συμμετέχουμε στην εκδήλωση και να γίνουμε αρωγοί αυτής της προσπάθειας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο- Πρόεδρος

-Ο- Γεν. Γραμματέας

Λγός (ΥΠ) Γεώργιος Τσιγκρέλης Ανθστής (ΤΤΗ) Παναγιώτης Κούταλος

6932660398 6984787814