13.3 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕορταστικά γκρουπ Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς - Ποιες οι πιθανές ημερομηνίες

Εορταστικά γκρουπ Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς – Ποιες οι πιθανές ημερομηνίες

(Φωτό αρχείου)

Του Ηλία Προύφα

Πολύ νωρίτερα φέτος όπως οι μεταθέσεις στο Στρατό Ξηράς και φυσικά εκτός απροόπτου, αναμένεται να κοινοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, σήμα στις μονάδες με τις ακριβείς ημερομηνίες των δύο εορταστικών γκρουπ, των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Είναι κάτι το επιθυμεί τόσο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας καθώς και ο ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, προκειμένου οι στρατιωτικοί που επρόκειτο να μετακινηθούν κυρίως με μέσα μαζικής μεταφοράς να βρουν φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.

Αν και μόλις μπήκε ο Οκτώβρης, οι πρώτες πληροφορίες που φθάνουν στο kranosgr.com, αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα, οι ημερομηνίες των εορταστικών γκρουπ για το στρατιωτικό προσωπικό, θα είναι οι εξής:

Α’ γκρουπ: Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2024 έως Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2024 ή Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2024 έως Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2024 με κοινή ημέρα στη δεύτερη περίπτωση τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.

Β’ γκρουπ: Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2024 έως Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2025, ή Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2024 έως Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2025 και κοινή ημέρα στη δεύτερη περίπτωση τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.

Οι παραπάνω ημέρες αδειών στις συγκεκριμένες ημερομηνίες, δεν αποτελούν επίσημη πληροφόρηση και δεν έχουν επιβεβαιωθεί, κάτι που θα γίνει μόνο με την κοινοποίηση του σήματος στις μονάδες.