13.3 C
Athens
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕυχαριστήρια επιστολή στρατιωτικού. Τέτοιες επιστολές δίνουν δύναμη στην ΠΟΜΕΝΣ να συνεχίσουμε

Ευχαριστήρια επιστολή στρατιωτικού. Τέτοιες επιστολές δίνουν δύναμη στην ΠΟΜΕΝΣ να συνεχίσουμε

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κάνω αυτή την δημόσια δημοσίευση για να ευχαριστήσω θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΕΡ την Γραμματεία Θεμάτων ΕΠΟΠ και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΜΕΝΣ, ιδιαιτέρως τον Γραμματέα Θεμάτων ΕΠΟΠ, Νίκο Αντωνόπουλο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Ρόδου, Ανέστη Κεφαλά, για την επίλυση ενός σημαντικού προσωπικού θέματος που είχα εδώ και πολύ καιρό και απασχολούσε εμένα και την οικογένειά μου.

Συγκεκριμένα ενημέρωσα επίσημα μέσω email την Γραμματεία ΕΠΟΠ και την ΕΣΠΕΕΡ για ένα σημαντικό πρόβλημα που με απασχολούσε και άμεσα έγιναν οι Θεσμικές ενέργειες ανάδειξης αυτού του θέματος.

Εντός ολίγων ημερών το πρόβλημα μου επιλύθηκε μετά από συντονισμένες Θεσμικές ενέργειες όλων των ανωτέρω. Ειδικά ο Νίκος Αντωνόπουλος που μιλάμε καθημερινά με στήριξε πάρα πολύ με προσωπικές ενέργειες και ανάδειξη του θέματος στους αρμόδιους φορείς.

Συνεχίστε να στηρίζετε, να βοηθάτε και να ενημερώνετε όλους τους συναδέλφους.

Εύχομαι σε όλους σας καλή δύναμη στο σημαντικό έργο σας και πάντα να έχετε την ίδια δύναμη και αποτελεσματικότητα να δίνετε λύσεις στα θέματα που σας αναδεικνύουμε.

Κλείνοντας πολλά συγχαρητήρια και για την πρωτοβουλία σας, για την πρόβλεψη σας να έχουμε νομικές και δικηγορικές υπηρεσίες ώστε να έχουμε μια δικηγορική εταιρεία ως ένα επιπλέον σύμμαχο, πέραν από εσάς, όταν κάποιες καταστάσεις – κάποια θέματα σας ξεπερνούν και απαιτούν και νομική υποστήριξη.

Να είστε πάντα καλά!

Ιωάννα Ζευγώλη