13.3 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΗ θερινή ''μάχη'' της 1ης Στρατιάς από Παπασταθόπουλο - Γαρίνη - Θεοδώρου....

Η θερινή ”μάχη” της 1ης Στρατιάς από Παπασταθόπουλο – Γαρίνη – Θεοδώρου. Για ΓΕΠΣ ο Κωνσταντάκος

Του Ηλία Προύφα

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω θέρους, μπορεί τα ”Νικολοβάρβαρα”, όπου παραδοσιακά ξεκινούσαν τα σενάρια και οι διαβουλεύσεις για τις κρίσεις των Αντιστρατήγων να αργούν ακόμη, ωστόσο τα σενάρια για επίδοξους μνηστήρες σε ΓΕΠΣ και 1η Στρατιά, ξαφνικά φούντωσαν.

Με δεδομένο όπως μαθαίνουμε από πολύ καλή πηγή πληροφόρησης ότι φέτος δε θα έχουμε κρίσεις αρχηγών Γενικών Επιτελείων (κρατήστε το αυτό, εκτός αν έρθουν τα πάνω κάτω), αφού θα τηρηθεί το 2 συν 1 έτη για τους Αρχηγούς ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ και 3 συν 1 για τον ΑΓΕΕΘΑ, και έτσι πρέπει, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους Αντιστράτηγους.

Σταύρος Παπασταθόπουλος, Αθανάσιος Γαρίνης και Εμμανουήλ Θεοδώρου, θεωρούνται οι δυνατοί παίχτες για την 1η Στρατιά, ενώ ο νυν Διοικητής Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος, επιθυμεί να παραμείνει στο ΑΣΣ, κάτι που θα γίνει μόνο αν τοποθετηθεί ΓΕΠΣ, θέση την οποία διεκδικεί με αξιώσεις και ο Αντιστράτηγος Κορωνάκης.

Κρατήστε τα ονόματα και τα σενάρια και θα επανέλθουμε, όχι με ”όνειρα θερινής νυκτός”, αλλά με δημοσιογραφικές πληροφορίες από διαβουλεύσεις…