13.3 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΗ ΠΟΜΕΝΣ στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Video - Φωτο)

Η ΠΟΜΕΝΣ στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Video – Φωτο)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ, συμμετείχε όπως κάθε χρόνο στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, στις 06 Σεπτεμβρίου 2024, στον Λευκό Πύργο και την επόμενη ημέρα στις 07 Σεπτ. 2024, παραβρέθηκε στα εγκαίνια του περιπτέρου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης.

Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λευκό Πύργο, αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΜΕΝΣ αλλά και τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις της με εκατοντάδες μέλη τους, έδωσε από κοινού με τις Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας το βροντερό παρών.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δημήτριος Ρώτας  απηύθυνε χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους, επισημαίνοντας τα συσσωρευμένα άλυτα προβλήματα που ταλανίζουν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και την αδήριτη ανάγκη για άμεση επίλυσή τους.

https://pomens.gr/enimerosi/deltia-typou/2526-pomens-kalesma-sten-poreia-diamartyrias-ton-omospondion-somaton-asphaleias-kai-enoplon-dynameon

Στην συνέχεια ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας των συγκεντρωμένων προς το Υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, όπου και επιδόθηκε το ψήφισμα διαμαρτυρίας με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Χίλιες και μία λέξεις προς τον Πρωθυπουργό της Χώρας».

Την επομένη ημέρα στις 7/9/2024, στα εγκαίνια του περιπτέρου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης, μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας είχαν την ευκαιρία, στο περιθώριο της Έκθεσης, να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με Βουλευτές και μέλη της Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας, όπως τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Δένδια και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη μεταξύ άλλων, για τα άλυτα θέματα που απασχολούν τους Στρατιωτικούς και τις οικογένειες τους.

Αυτή είναι η σημαντικότητα και η δύναμη της Θεσμικής Εκπροσώπησης, η οποία εκφράζεται μέσα ΜΟΝΟ από την ΠΟΜΕΝΣ, για την βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας και όχι μόνο των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μέσω της εγγραφής σας στις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις  https://pomens.gr/aitisi-eggrafis , δυναμώνοντας την ΠΟΜΕΝΣ, δυναμώνει η φωνή σας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος ΡώταςΑσμχος (ΥΔΚ)Γεώργιος ΚυριακάκηςΑνχης (ΕΜ)
88_13_original
88_10_original
88_11_original
88_2_original
88_4_original
88_6_original
88_5_original
88_7_original
88_3_original
88_9_original
88_12_original
88_8_original
88_1_original
88_14_original
1_original