13.3 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΘεσσαλονίκη: Ο υποστράτηγος Κεσόπουλος, η Έδεσσα και οι τρεις Ταξίαρχοι για τη...

Θεσσαλονίκη: Ο υποστράτηγος Κεσόπουλος, η Έδεσσα και οι τρεις Ταξίαρχοι για τη θέση του Διευθυντή στο 424

Του Ηλία Προύφα

Μπορεί τα ”Νικολοβάρβαρα” να μην έφθασαν τα σενάρια όμως για τις επερχόμενες τοποθετήσεις σε θέσεις ευθύνης καλά κρατούν…

Στη Θεσσαλονίκη μάλιστα επικεντρώνονται εκτός το πρόσωπο του Στρατηγού Διοικητή Αθανάσιου Γαρίνη, ο οποίος μαζί με το συμμαθητή του Σταύρο Παπασταθόπουλο έχουν μέλλον κατά τους ”γνωρίζοντες”, στον υποδιοικητή του υποστράτηγο Διαβιβαστή Δημήτριο Κεσσόπουλο, για τον οποίο ακούγεται ότι έχει ”κλειδώσει” τη θέση του Μεράρχου της Έδεσσας.

Στα του 424 ΓΣΝΕ τώρα, εκεί τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα αφού τρεις είναι οι Ταξίαρχοι που ακούγεται ότι προκρίνονται για τη θέση του Διευθυντή.

Πρόκειται για τον νυν Διευθυντή Ταξίαρχο Παθολόγο, Απόστολο Μιχαηλίδη, τον υποδιευθυνή, Ταξίαρχο Οφθαλμίατρο, Χρήστο Σιούλη και τον υποδιοικητή της ΣΣΑΣ, Ταξίαρχο Γενικό Χειρούργο, Πέτρο Κουριδάκη.

Ο νυν Διευθυντής μπορεί να θέσει το επιχείρημα ότι είναι ένα χρόνο στη Διοίκηση του νοσοκομείου και γι’ αυτό να παραμείνει ή η υπηρεσία να τον μετακινήσει ως υποδιοικητή της ΣΣΑΣ ή και στην Αθήνα.

Ο νυν Υποδιευθυντής, έχει πολύ ανεβασμένες ”μετοχές”, ενώ για τον υποδιοικητή της ΣΣΑΣ, ακούγεται πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει και πάλι στο νοσοκομείο.

Άριστοι και ικανοί όλοι τους με καλές περγμανηνές στο στράτευμα και στην επιστήμη τους γι’ αυτό και η επιλογή για το δεύτερο στρατιωτικό νοσοκομείο της χώρας θα είναι δύσκολη.

Σενάρια λοιπόν που και αλλάζουν αλλά και μου μένει να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν.

Τα ακούμε, τα καταγράφουμε και σας τα μεταφέρουμε.