13.3 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΚατάταξη νέων μαθητών στη Σχολή Ευελπίδων

Κατάταξη νέων μαθητών στη Σχολή Ευελπίδων

Του Ηλία Προύφα

Πάνω από 130 νέοι ευέλπιδες παρουσιάστηκαν σήμερα στη Σχολή Ευελπίδων, σηματοδοτώντας την έναρξη της κατάταξής τους. Μετά την άφιξή τους, τους υποδέχτηκε μια οργανωμένη επιτροπή υποδοχής, η οποία τους καθοδήγησε στη διαδικασία εγγραφής και τακτοποίησης.

Κατά τη διάρκεια αυτής της υποδοχής, οι νέοι ευέλπιδες καταγράφηκαν επίσημα, τους χορηγήθηκαν στολές και κατευθύνθηκαν στους υπνοθαλάμους τους. Η διαδικασία αυτή σχεδιάστηκε προσεκτικά για να εξασφαλίσει μια ομαλή και αποτελεσματική έναρξη της εκπαίδευσής τους.

Η Σχολή Ευελπίδων έχει μια μακρά και διακεκριμένη ιστορία στην κατάρτιση και την ανάπτυξη στρατιωτικών ηγετών. Οι νέοι ευέλπιδες που παρουσιάστηκαν σήμερα θα ακολουθήσουν τα βήματα εκατοντάδων αποφοίτων που διακρίθηκαν για την αριστεία, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους στην υπηρεσία του έθνους.

Ευχόμαστε σε όλους τους νέους ευέλπιδες μια επιτυχημένη και ικανοποιητική θητεία στη Σχολή Ευελπίδων. Ας έχουν υγεία, αφοσίωση και ακλόνητη δέσμευση να γίνουν άξιοι ηγέτες στις Ένοπλες Δυνάμεις μας.