13.3 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΛΑΦ Καβάλας: Μουσική εκδήλωση για την πανσέληνο του Αυγούστου

ΛΑΦ Καβάλας: Μουσική εκδήλωση για την πανσέληνο του Αυγούστου

Ομόφωνες αποφάσεις για προσεχείς εκδηλώσεις του Δήμου έλαβε η Δημοτική Επιτροπή. Ξεχωρίζει η εκδήλωση για την πανσέληνο του Αυγούστου που θα γίνει στη Λέσχη Αξιωματικών. Αναλυτικά:

  • Ο Δήμος Καβάλας, στο πλαίσιο του θερινού σχολείου Return to your roots, που διοργανώνουν το Γενικό Προξενείο του Σικάγο, το Εργαστήριο Γλωσσολογίας ΣυνΜόρφωση του ΔΠΘ, το Center for Hellenic Studies του Πανεπιστημίου του Σικάγο και το Hellenic American Leadership Council, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, θα υποδεχτεί, στις 6 Αυγούστου 2024, 11 φοιτητές και 3 συνοδούς του, οι οποίοι θα επισκεφθούν διάφορα αξιοθέατα, μουσεία και θρησκευτικά μνημεία της περιοχής μας.
  • Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 300,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
  • Ο Δήμος Καβάλας και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καβάλας, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το θάνατο του Μάνου Χατζηδάκη, συνδιοργανώνουν συναυλία στις 7 Αυγούστου, στο Κάστρο της Καβάλας, με τραγούδια και μελωδίες του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 600,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
  • Ο Δήμος Καβάλας και η 20η Τεθωρακισμένη Μεραρχία Καβάλας συνδιοργανώνουν μουσική εκδήλωση στις 19/8, την ημέρα της αυγουστιάτικης πανσελήνου, στις εγκαταστάσεις της Μεραρχίας. Το συνολικό κόστος για το Δήμο Καβάλας ανέρχεται στο ποσό των 550,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.