13.3 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΜισθολόγιο ενστόλων: Μετά το Δένδια έρχεται ο Χατζηδάκης...

Μισθολόγιο ενστόλων: Μετά το Δένδια έρχεται ο Χατζηδάκης…

Του Ηλία Προύφα

Για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην 88η ΔΕΘ μίλησε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Για την αύξηση στα νυχτερινά των ενστόλων ο Κωστής Χατζηδάκης παραδέχθηκε ότι είναι «μία μικρή χειρονομία της κυβέρνησης». ”Είμαστε εδώ. Δεν τελειώνουν οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης με αυτά που ανακοινώσαμε σήμερα. Βλέπουμε την συνεισφορά ειδικά των ενστόλων. Είναι κατεύθυνση του πρωθυπουργού πάντα να εξαντλούμε όλα τα περιθώρια που υπάρχουν», είπε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών”.

Να θυμίσουμε ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, από το Σάββατο το πρωί είχε αναφερθεί στους μισθούς των στρατιωτικών λέγοντας χαρακτηριστικά, ”επεξεργαζόμαστε ένα σύγχρονο μισθολόγιο το οποίο σε εύλογο χρόνο θα προσφέρει καλύτερους μισθούς στα στελέχη”.

Βέβαια ο Νίκος Δένδιας, δεν είναι ούτε η πρώτη φορά που αναφέρει δημόσια ότι οι ένστολοι χρειάζονται καλύτερους μισθούς, ούτε η τελευταία που κάνει παρέμβαση στο ΥΠΟΙΚ, προς όφελος των στελεχών και των οικογενειών τους…