13.3 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΝεκρός από ανακοπή ένας καλός φίλος των Ενόπλων Δυνάμεων

Νεκρός από ανακοπή ένας καλός φίλος των Ενόπλων Δυνάμεων

Του Ηλία Προύφα

Ένας καλός φίλος των Ενόπλων Δυνάμεων, έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 58 ετών.

Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή Γιάννη Σαρίδη, ο οποίος χθες το πρωί ταξίδευε από Αθήνα για Θεσσαλονίκη με τρένο και αισθάνθηκε αδιαθεσία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Υπέστη ανακοπή καρδιάς και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Είχε εκλεγεί στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης με την Ένωση Κεντρώων, ενώ τον Μάιο του 2019 ανεξαρτητοποιήθηκε και στη συνέχεια εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου 2019 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιάννης Σαρίδης, είχε μεγάλη αγάπη και εκτίμηση στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για τα οποία έδωσε πολλές φορές ”μάχη” για τα προβλήματά τους εντός του κοινοβουλίου.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕ Θεσσαλονίκης Θανάσης Σαρρής

”Ότι και να πεις για τον Γιάννη είναι λίγο, ένας πάνω από όλα άνθρωπος που στάθηκε δίπλα μας στο ξεκίνημα μας τόσο όσο Ένωση όσο και σαν Ομοσπονδία . Τα νέα έπεσαν σαν κεραυνός και είναι δύσκολο να το πιστέψουμε ” Ο Γιάννης δεν είναι πια μαζί μας ” .

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του , ας είναι ελαφρύ το χώμα”.