13.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Μαρτίου, 2025
ΑρχικήΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙΟ ΣΑΣΜΥ τίμησε την Εθνική Επέτειο του 1821 στην κοιτίδα των μικρών...

Ο ΣΑΣΜΥ τίμησε την Εθνική Επέτειο του 1821 στην κοιτίδα των μικρών ηγητόρων και έδρα της ΣΜΥ στα Τρίκαλα

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΜΥ (ΣΑΣΜΥ) τίμησε σήμερα με υπερηφάνεια την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στην ιστορική πόλη των Τρικάλων, την κοιτίδα των μικρών ηγετών και της ΣΜΥ.

Με σεβασμό και εθνική συγκίνηση, αποδόθηκε φόρος τιμής στους ήρωες του Γένους που με το αίμα τους χάραξαν τον δρόμο της ελευθερίας.

Εκπρόσωποι του Συνδέσμου παρακολούθησαν την πολιτική και στρατιωτική παρέλαση, ενώ το στεφάνι στο ηρώο της ΣΜΥ κατέθεσε εκ μέρους του ΣΑΣΜΥ.

ο Γενικός Γραμματέας, Αντισυνταγματάρχης (ΑΤΘ) Γεώργιος Κυλινδρής παρουσία του Πρόεδρου του ΣΑΣΜΥ και μέλος ΔΣ ΕΑΑΣ, Υπολοχαγού ε.α. Στέφου Ευαγγέλου.

Η 25η Μαρτίου μας θυμίζει ότι η ελευθερία δεν είναι δεδομένη, αλλά απαιτεί αγώνες, θυσίες και εθνική ενότητα έγγραψε ο σύνδεσμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το παράδειγμα των προγόνων μας, μας εμπνέει και μας διδάσκει πως η Ελλάδα μεγαλούργησε και θα συνεχίσει να μεγαλουργεί όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι.

Χρόνια πολλά στην πατρίδα μας!

Χρόνια Πολλά Ελλάδα.