13.3 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠρωτοβουλία ΕΣΠΕΑΜ/Θ: ”Γεμίζουμε με χρώμα” και Παιδικές Παραστάσεις την Παιδιατρική Κλινική του...

Πρωτοβουλία ΕΣΠΕΑΜ/Θ: ”Γεμίζουμε με χρώμα” και Παιδικές Παραστάσεις την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), συμβάλλοντας στην προσπάθεια να συνεχίσουμε να εμπνέουμε ελπίδα και αισιοδοξία στα μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους, επισκέφθηκε την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση της κλινικής προχώρησε στη δωρεά του απαραίτητου εξοπλισμού και υλικών εσωτερικής διακόσμησης (ταπετσαρίες παιδικών παραστάσεων) προκειμένου να διακοσμήσουμε όλους τους θαλάμους νοσηλείας της παιδιατρικής κλινικής, δίνοντας χρώμα και μία νότα χαράς στους μικρούς ασθενείς. Επισημαίνεται ότι η επιλογή των υλικών έγινε αποκλειστικά από το υγειονομικό προσωπικό της Κλινικής το οποίο και συμμετείχε ενεργά στη διακόσμηση των χώρων.

Την αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), υποδέχθηκαν ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής κ. Αλμανίδης Θωμάς και η Προισταμένη κα Πιπίνα Μουμτζή. Εκ μέρους της Ένωσης στη συνάντηση παραυρέθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης, Νικόλαος Παναγιωτίδης και ο Αντιπρόσωπος της ΕΣΠΕΑΜ/Θ στην ΠΟΜΕΝΣ και αναπληρωματικό Μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου, Νικόλαος Μωυσίδης.

Ως Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), κρατάμε με πολύ αγάπη τα χαμόγελα και τα ευχαριστώ του προσωπικού της κλινικής και των μικρών παιδιών και ευχόμαστε με την πράξη μας αυτή να συμβάλλαμε έστω και στο ελάχιστο να γίνει πιο εύκολο το έργο που καθημερινά καλούνται να φέρουν εις πέρας προσφέροντας υψηλού επιπέδου παροχές νοσηλείας στα παιδιά.

Μετά τιμής για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γενικός Γραμματέας

Νικόλαος Παναγιωτίδης                                                  Συμεών Τονονίδης

  Αντισμήναρχος (ΤΣΕ)                                                     Επιλοχίας (ΤΘ)