13.3 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠ. Μαρινάκης: Πρόωρη η συζήτηση για ΠτΔ, βασικό στέλεχός μας ο Ν....

Π. Μαρινάκης: Πρόωρη η συζήτηση για ΠτΔ, βασικό στέλεχός μας ο Ν. Δένδιας

Πρόωρη και προσβλητική» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τη συζήτηση που, όπως είπε, έχει ανοίξει στα ΜΜΕ για την Προεδρία της Δημοκρατίας, επισημαίνοντας ότι οι συζητήσεις για το θέμα αυτό θα γίνουν στον κατάλληλο χρόνο.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε στα δημοσιεύματα για πιθανή υποψηφιότητα του Νίκου Δένδια λέγοντας ότι «αυτήν τη στιγμή δεν έχει υπάρξει καμία τέτοια συζήτηση ή πρόταση» και πρόσθεσε ότι ο Νίκος Δένδιας «είναι ένα από τα βασικά στελέχη της κυβέρνησης και κατέχει ένα από τα πιο κρίσιμα χαρτοφυλάκια», το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

«Η κυβέρνηση είναι πλήρως αφοσιωμένη στο έργο της. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση, επίσημη ή ανεπίσημη, και όλα όσα διαβάζουμε είναι απλώς σενάρια».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε κατηγορηματικά αυτά τα σενάρια, λέγοντας ότι αυτή η συζήτηση είναι εξαιρετικά αντιπαραγωγική. 

«Αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει καμία τέτοια συζήτηση ή πρόταση. Ο κ. Δένδιας είναι ένα από τα βασικά στελέχη της κυβέρνησης και κατέχει ένα από τα πιο κρίσιμα χαρτοφυλάκια.

Η θητεία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου λήγει τον Μάρτιο του 2025. Η διαδικασία εκλογής νέου ή νέας Προέδρου της Δημοκρατίας θα ξεκινήσει με τη νέα χρονιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ