13.3 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΣτελέχη του 88 ΛΑΤ σώζουν οδηγό σε τροχαίο ατύχημα...

Στελέχη του 88 ΛΑΤ σώζουν οδηγό σε τροχαίο ατύχημα…

Νατάσα Ταραράκη

UPDATE 17:45: “Μετά από επικοινωνία με τον οδηγό ΙΧ είναι καλά στην υγεια του, μας ζήτησε να μεταφέρουμε τις ευχαριστίες του στην 88 ΛΑΤ , στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μύρινας και στο ΑΤ Μύρινας και μας μετέφερε πως ακριβώς έγινε το ατύχημα

Διορθώνουμε και αναφέρουμε ότι η προσπέραση με την καναδέζα έγινε νωρίτερα τουλάχιστον 6 με 7 χιλιόμετρα, δεν έχασε τον έλεγχο από εκεί, θα το αναφέραμε ως ήταν “η κακιά ή ώρα”.

Το γεγονός είναι ότι  ένας νέος οικογενειάρχης άνθρωπος σήμερα γλύτωσε από ένα φοβερό ατύχημα…. “

Άγιο είχε οδηγός ΙΧ στη Λήμνο όταν, σχεδόν στην είσοδο του χωριού Βάρους, μετά από προσπάθειά του να προσπεράσει στρατιωτικό όχημα καναδέζα, το ΙΧ έφυγε άλμα εις ύψος και έκατσε με τις ρόδες σε χωράφι και τυλίχθηκε στις φλόγες….όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανόν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου όταν ανέπτυξε ταχύτητα για να προσπεράσει το στρατιωτικό όχημα. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο Limnoslive.gr, η απόσταση προσπέρασης ήταν ασφαλής και τουλάχιστον 70 μέτρα.

Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, με τα στελέχη της 88 ΛΑΤ να βοηθούν για να βγει ο οδηγός από το ΙΧ σβήνοντας την φωτιά με πυροσβεστήρα που είχαν μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μύρινας, η οποία έφτασε γρήγορα στο σημείο και έσβησε τη φωτιά που είχε επεκταθεί στο χωράφι.

Ο κ. Γιάννης Κάββουρας, πρόεδρος του χωριού Βάρους, εμφανώς σοκαρισμένος, δήλωσε ότι “μπορεί σήμερα να είχε χαθεί μια ζωή”. Ευχαρίστησε τόσο τους άνδρες της 88 ΛΑΤ όσο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μύρινας.

Δείτε τις φωτογραφίες

a car on fire in a field
fotia ix 1
fotia ix 2
fotia ix 3

ΠΗΓΗ: https://limnoslive.gr