13.3 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΤα συγχαρητήρια στελεχών του Έβρου στο Βουλευτή ΝΔ Χρήστο Δερμεντζόπουλο

Τα συγχαρητήρια στελεχών του Έβρου στο Βουλευτή ΝΔ Χρήστο Δερμεντζόπουλο

Του Ηλία Προύφα

Ξεκίνησε προχθές Τρίτη 23 Ιουλίου 2024, η διαγωνιστική διαδικασία για την υλοποίηση της πρώτης φάσης του Οικιστικού Προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, προϋπολογισμού 100 εκατ. ευρώ.

Η προκήρυξη αφορά την έναρξη της διαδικασίας κατασκευής 702 διαμερισμάτων σε 54 οικοδομικά συγκροτήματα και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, σε ακριτικές περιοχές και νησιά με υψηλό κόστος ενοικίων και περιορισμένη διαθεσιμότητα οικιών.

Ένας από πρώτους και…ελάχιστους κοινοβουλευτικούς στη χώρα που κατά τη διάρκεια της θητείας του έβαλε ”πλάτη” για την προώθηση και επίλυση του προβλήματος του στεγαστικού των Ενόπλων Δυνάμεων, αναδεικνύοντάς το στο κοινοβούλιο, σε υπουργεία και σε φορείς της κρατικής διοίκησης, ήταν ο Εβρίτης Βουλευτής Χρήστος Δερμεντζόπουλος.

Μάλιστα όπως είχαμε αναφεθρεί ξανά στο kranosgr.com, είχε μεταβεί με αυτοδιοικητικούς του Έβρου, στο ΥΠΕΘΑ, με ολοκληρωμένο φάκελο καταγραφής του προβλήματος.

Σε πλήρη ταύτιση απόψεων σε θέματα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, με τον ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια, είχε βρεθεί στην Ορεστιάδα, όπου δίπλα στο Νίκο Δένδια, συμμετείχε στην τελετή θεμελίωσης των πρώτων στρατιωτικών οικημάτων.

Όχι μόνο γίνονται καινούργια ΣΟΑ, αλλά και η αρχή του ”χακί” οικιστικού προγράμματος έγινε από την Ορεστιάδα…

Τυχαίο δε νομίζουμε…

Πλέον δικαιωμένος ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος, αλλά και οι στενοί συνεργάτες των γραφείων του όπως η εικονιζόμενη Άννα Σταθουράκη – Παπαμιχαήλ, δικαιούνται να κοιτάξουν τα στελέχη κατάματα, τα οποία έμπρακτα αναγνωρίζουν το έργο του πρώτου βουλευτή Έβρου…

Μια βόλτα να κάνει κανείς στη συνάντηση νέων Άρδα, που ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή το βράδυ στις Καστανιές Έβρου και συνομιλήσει με στελέχη και τις οικογένειές τους που στηρίζουν την πολιτιστική δράση του Δήμου Ορεστιάδος και θα διαπιστώσει ποια είναι η άποψή τους για το Χρήστο Δερμεντζόπουλο.

Τα συγχαρητήρια είναι το λιγότερο…