13.3 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΦύσηξε Βαρδάρης και έφερε χρυσό στον Ανθυπολοχαγό Γ. Ψαροκωστόπουλο

Φύσηξε Βαρδάρης και έφερε χρυσό στον Ανθυπολοχαγό Γ. Ψαροκωστόπουλο

Σε ένα από τα ποιο δύσκολα πανελλήνια πρωταθλήματα εξελίχθηκε το φετινό που διοργανώθηκε στο γήπεδο Τραχώνων του Δήμου Αλίμου. Η μεγαλη ένταση του αέρα ήταν ο δυσκολοτερος αντίπαλος των αθλητών, με αποτέλεσμα η ένταση και η αγωνία να είναι στο κόκκινο σε όλη την διάρκεια του αγώνα. 

Αν κάποιοι ξέρουν από αέρα βέβαια ,είναι οι αθλητές του Σκοααπθ ,ο Βαρδαρης μαζί με το ομοσπονδιακό προπονητή Αλέξανδρο Νασουλα είχαν προετοιμάσει τους 3 αθλητές του συλλόγου Ανθυπολοχαγο Ψαροκωστοπουλο Γεώργιο, Ιακωβίδη Χαράλαμπο και Κοτσαμπουικιδη Ηλία οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν το πανελλήνιο πρωτάθλημα και το χρυσό μετάλλιο. 

Έχοντας στο πλευρό τούς για συμπαράσταση τούς συναθλητές τούς Χαλντουπη Κωνσταντίνο και Στεφανή Φωτεινή, αφού έφτασαν στον τελικό με διαδοχικές νίκες ,κατάφεραν με τρία εκπληκτικά βέλη (×-10-8) στην διαδικασία του shoot off να πάρουν την νίκη και τον τίτλο για τον Σκοααπθ.

Ο Ανθυπολοχαγος Γεώργιος Ψαροκωστοπουλους θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή του και τούς συναθλητές του για το πανέμορφο κλίμα πού επικρατεί στο σύλλογο έχοντας ως αποτέλεσμα τις διακρίσεις αλλά και τις όμορφες στιγμές πού βιώνουν.